Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Γεωπαθητικό στρες και υγεία


Μπορούμε να έχουμε πληρότητα, υγεία και ευτυχία
αν ζούμε με Αλήθεια, Απλότητα και Αγάπη
Γεωπαθητικό στρες και υγεία

Το Γεωπαθητικό στρες: Οι φυσικές γεωακτίνες, οι οποίες δημιουργούνται από το μαγνητικό πεδίο της γης, ξεκινούν από το εσωτερικό της, φθάνουν στον φλοιό και προεκτείνονται προς τα επάνω σχηματίζοντας δίκτυα ή αλλιώς πλέγματα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το Χάρτμαν και το Κιουρί.
Οι φυσικές γεωακτίνες όταν διασταυρώνονται μεταξύ τους ή όταν συναντούν στο εσωτερικό της γης φλέβες νερού, υπόγεια νερά, ορισμένα ορυκτά και τεκτονικά ρήγματα, γίνονται επιβλαβείς (γεωπαθητικές) διότι παραμορφώνεται το φυσικό μήκος κύματός τους. Οι γεωπαθητικές ακτινοβολίες προκαλούν στον οργανισμό μας το γεωπαθητικό στρες το οποίο βλάπτει το σώμα και την υγεία μας. 

Γεωπαθητικό στρες και υγεία: Πολλοί ερευνητές τον αιώνα που πέρασε μετά από συστηματικές έρευνες απέδειξαν τον συσχετισμό του γεωπαθητικού στρες με τις διάφορες ασθένειες ιδιαίτερα με τον καρκίνο.

Οι γεωπαθητικές ακτίνες δεν δημιουργούν τις ασθένειες άμεσα αλλά δημιουργούν το υπόβαθρο εμποδίζοντας την ομαλή ροή της ζωτικής ενέργειας, κλονίζοντας την φυσική λειτουργία του νευρικού συστήματος και εξασθενώντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Το γεωπαθητικό στρες επηρεάζει τις βιοηλεκτρικές διεργασίες των κυττάρων του σώματος και μειώνει την ικανότητα του οργανισμού να καταπολέμα τις ασθένειες.

Επίσης αποδείχτηκε ότι η αντίσταση στην θεραπευτική αγωγή συνδέεται με την έκθεση σε γεωπαθητικές ακτίνες και όταν απομακρύνεται η επίδραση τους η θεραπεία γίνεται αποτελεσματικότερη.

Το γεωπαθητικό στρες σε συνδυασμό με άλλους επιβλαβείς παράγοντες (κάπνισμα, κληρονομικότητα, κακή διατροφή, ψυχολογικά προβλήματα κ.λπ.) δημιουργεί τις προυποθέσεις για να αρρωστήσουμε.

Παραθέτω ένα μικρό κατάλογο με προβλλήματα υγείας που μπορεί να σχετίζονται με το γεωπαθητικό στρες.
Ασθένειες: καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, άσθμα, ανικανότητα, διαβήτης, επιληψία, αποβολές, κυκλοφορικές παθήσεις, αλλεργίες, καρδιοπάθειες, διαταραχές στομαχιού, ρευματισμοί, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, κατάθλιψη, νευρικές-ψυχικές-συναισθηματικές διαταραχές, πονοκέφαλοι, αϋπνίες, δυσκολία στην σύλληψη παιδιών.
Για τα παιδιά: νυχτερινή ενούρηση, μαθησιακές δυσκολίες, λευχαιμία, προβλήματα συμπεριφοράς, κ.λπ.
Συμπτώματα: Ατονία, πόνος στις αρθρώσεις, ανησυχίες, ακεφιές, φοβίες, υπερδιέγερση, νευρικότητα, τάσεις θυμού, υπνηλία χωρίς λόγο, εύκολη κούραση πρωινή ατονία όταν δυσκολευόμαστε να σηκωθούμε το πρωί από το κρεβάτι.


Πότε επιρεάζεται η υγεία μας από το γεωπαθητικό στρες.
Παθαίνουμε γεωπαθητικό στρες όταν το κρεβάτι που κοιμόμαστε βρίσκεται τοποθετημένο σε μέρος που περνούν γεωπαθητικές ακτίνες. 
Το ίδιο συμβαίνει και  όταν ο καναπές ή η πολυθρόνα που καθόμαστε αρκετές ώρες στο σπίτι ή στο γραφείο είναι εκτεθειμένα σε επιβλαβείς γεωπαθητικές ακτίνες.

Γενικά όταν είμαστε εκτεθειμένοι καθημερινά για πολλές ώρες στα γεωπαθητικά ρεύματα ή ακτίνες το ενεργειακό μας πεδίο φορτίζεται από τις γεωπαθητικές ακτινοβολίες και διαταράσεται η φυσιολογική λειτουργία  του..

 Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τη νύχτα η γεωπαθητική ακτινοβολία γίνεται 2-3 φορές πιο δυνατή και γι αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε ποιά θέση θα βάλουμε το κρεβάτι μας. 

Τονίζουμε επίσης ότι ορισμένοι χώροι λόγω της πολύ δυνατής γεωπαθητικής ακτινοβολίας είναι τελείως ακατάλληλοι για δόμηση από πλευράς υγείας. 

Αντίθετα υπάρχουν τοποθεσίες με πολύ θετική ενέργεια. Πολύ θετικά ενεργειακά μέρη στην Ελλάδα είναι η Ακρόπολη των Αθηνών, οι Δελφοί, τα μέρη που ήταν οικοδομημένα διάφορα θεραπευτήρια (Ασκληπιεία) και άλλοι ιεροί χώροι. Χώροι που δεν έχουν ούτε θετική ούτε βλαβερή ενέργεια χαρακτηρίζονται ως ουδέτεροι και δεν επηρεάζουν την υγεία μας.Αυτά που πρέπει κυρίως να γνωρίζουμε και να κάνουμε σχετικά με τα γεωπαθητικό στρες είναι τα εξής:   1. Να γνωρίζουμε αν το ενεργειακό μας πεδίο και το σώμα είναι φορτισμένα με βλαβερές γεωπαθητικές ενέργειες.
Αυτό μπορείτε να το μετρήσει κάποιος που είναι ικανός να μετρά με ραδιαισθησία τα γεωπαθητικά πεδία. Με λίγη εξάσκηση μπορείτε να μάθετε να μετράτε και μόνοι σας αν είστε φορτισμένοι με βλαβερή γεωπαθητική ενέργεια.
Διάφορα συμπτώματα όπως πονοκέφαλοι ημικρανίες κ.λπ. ή η παρουσία κάποιας ασθένειας είναι ενδείξεις ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή βλαβερών γεωπαθητικών πεδίων.     2.  Να γνωρίζουμε αν  το σπίτι μας και κυρίως το κρεβάτι που κοιμόμαστε και το μέρος που καθόμαστε πολλές ώρες καθώς και ο τόπος εργασίας μας βρίσκονται επάνω σε βλαβερό γεωπαθητικό πεδίο.
Αυτό μπορείτε να το μετρήσει κάποιος που είναι ικανός να μετρά με ραδιαισθησία τα γεωπαθητικά πεδία.


     3.     Να καθαρίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο και το σώμα     
            από τις γωπαθητικές ενέργειες.
Αυτό μπορεί να τι κάνει κάποιος είναι ικανός να καθαρίζει την αύρα, τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και τα ενεργειακά κανάλια από βλαβερές δονήσεις και ενέργειες.
Μπορείτε επίσης να μάθετε να καθαρίζετε εσείς οι ίδιοι το ενεργειακό σας πεδίο.    4.    Να εξουδετερώσουμε και να κάνουμε αβλαβές το γεωπαθητικό πεδίο στο σπίτι μας και στο χώρο τις δουλειάς μας.
Αυτό μπορεί να γίνει με κάποια ειδική συσκευή που έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει την βλαβερή επίδραση του γεωπαθητικού πεδίου ώστε να μην βλάπτει το σώμα  και το ενεργειακό μας πεδίο.
Υπάρχουν αρκετές συσκευές στην αγορά κάποιες πολύ αποτελεσματικές και κάποιες με μέτρια αποτελέσματα.

Το να βρείτε μια αποτελεσματική συσκευή είναι το πιο δύσκολο μέρος της έρευνας  που πρέπει να κάνετε. 

Εμείς σας προτείνουμε την συσκευή RAC με εγγυημένη αποτελεσματικότητα. Εξουδετερώνει πλήρως το γεωπαθητικό στρες και σας απαλλάσει από όλες τις αρνητικές επιδράσεις του. 

Αν τελικά δεν επιλέξετε την συσκευή που σας προτείνουμε σας ευχόμαστε να βρείτε μια εξίσου αποτελεσματική συσκευή.
Η συσκευή RAC

Peace love harmony


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου